Orgelreis

Inmiddels zijn we als reisorganisatie van de SOL weer bezig met de voorbereiding voor een nieuwe buitenlandse SOL-orgelreis. Dit jaar hebben we gekozen voor een ietwat verder gelegen reisdoel dan de laatste jaren gebruikelijk, nu dit misschien de laatste keer is, dat -gelet op de leeftijdssamenstelling van de deelnemers- een SOL-orgelreis naar een verder weg gelegen reisdoel nog mogelijk is.

De keuze is gevallen op een verblijf in Sachsen-Anhalt en wel in de stad Maagdenburg. De reis naar Maagdenburg is dit jaar gepland van zondag 22 september tot en met vrijdag 27 september.

De plannen (onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen) voor de reis zijn op dit moment op de heenweg een bezoek aan de Gütersloh Katholische Kirche St. Pankratius en verder orgels te bezoeken in Loburg, Wittenberg Schlosskirche, Köthen Kirche St. Jakob, Brumby, Qeudlinburg St. Aegidiikirche en Kirche St. Benedikti, Stendal Marienkirche, Tangermünde Kirche St. Stephan, Maagdenburg Dom, Kathedral St. Sebastian en St. Gertraudenkirche, en Harbke.

Hopende met het vorenstaande uw belangstelling te hebben gewekt, zien wij uw reactie graag vóór 15 februari tegemoet op het emailadres penningmeester@stichting-sol.nl