Orgelreis

Zes-daagse busreis

Van 29 september tot en met 4 oktober 2019 organiseert de Stichting SOL (Samenwerkende Orgelvrienden Limburg) een meerdaagse orgelreis naar Ost-Friesland en Groningen met als standplaats Leer (D).

Het reisprogramma ziet er –onder voorbehoud van eventuele wijzigingen- als volgt uit:

• zondag vertrek Maastricht om 8.00 uur; Urmond 8.30 uur, bezoek aan Deventer, Broederenkerk en Groningen Lutherse kerk;
  • maandag bezoek aan Weener St. Georgskirche, Stapelmoor Evang. Reformierte Kirche, Backemoor St. Vincenz und Laurentius Kirche, Holtland Evang. Luth., Marienkirche, Leer St. Marienkirche;
  • dinsdag bezoek aan Uithuizermeeden Hervormde kerk, Uithuizen Hervormde kerk, Eenrum Hervormde kerk, Noordbroek Hervormde kerk;
  • woensdag bezoek aan Norden, vrije middag en/of met 1 bus bezoek aan Ahrend Orgelbau en/of met 1 bus bezoek aan Organeum in Weener, dan wel vrije middag voor bezoek aan Leer;
  • donderdag bezoek aan Groningen Pelstergasthuiskerk, Groningen Martinikerk, ‘s-middags stadswandeling en vrij bezoek aan Groningen;
  • vrijdag bezoek aan Leer Grosse Kirche, Zwolle OLV Basiliek ten Hemelopneming; waarna thuisreis met geschatte aankomst in Urmond 19.00 uur en Maastricht rond 19.30 uur.

De kosten van de reis bedragen € 855,00 voor een eenpersoonskamer en € 770,00 per persoon voor een tweepersoonskamer. In de reissom zijn naast de busreis en de hotelkosten, de kosten van de concerten en maaltijden (exclusief drankjes) inbegrepen.

Mocht naar aanleiding van het vorenstaande uw interesse gewekt zijn voor deelname aan deze orgelreis, dan ziet de organisatie graag uw reactie per email tegemoet via een berichtje aan de penningmeester.