Orgelreis

Van 10 september tot en met 15 september 2023 organiseert de Stichting SOL een orgelreis naar Celle (D) en omgeving met als standplaats Celle. Kamers zijn gereserveerd in Hotel Celler Hof in Celle.

Het programma luidt in het kort en onder voorbehoud van eventuele nog noodzakelijke wijzigingen op dit moment als volgt:

zondag vertrek vanuit Urmond, lunch in (de buurt van) Möllenbeck-Rinteln, bezoek aan Kloster Möllenbeck, vertrek vanuit Möllenbeck naar Celle;

maandag bezoek aan Clauen, Vöhrum, Fallersleben en Gifhorn;

dinsdag bezoek aan Bardowick (Dom) en Lüneburg (St. Johannis en St. Michaelis), tijdje vrij;

woensdag bezoek aan Hannover (Neustädter Stadtkirche St. Johannis), Stellichte, Walsrode en Bergen-Soltau;

donderdag bezoek aan Celle (Stadtkirche, St. Ludwigkirche en Neuenhäuser Kirche); vrije middag voor stadsbezoek op eigen gelegenheid;

vrijdag bezoek aan Lemgo (St. Marienkirche), waarna slotdiner en thuisreis; geschatte aankomst in Urmond 19.30 uur.

De opstapplaats in Urmond is bij het Van der Valk motel.

Het aantal deelnemers is beperkt tot één bus; deelnamereservering voor deze reis zal geschieden in volgorde van aanmelding. Bij “over-aanmelding” zal gewerkt worden met een wachtlijst.

De kosten van de reis bedragen € 995,00 voor een eenpersoonskamer en € 875,00 per persoon voor een tweepersoonskamer. In de reissom zijn naast de busreis en de hotelkosten, de kosten van de concerten en maaltijden (exclusief drankjes) inbegrepen.

Mocht naar aanleiding van het vorenstaande uw interesse gewekt zijn voor deelname aan deze orgelreis, dan ziet de organisatie graag uw reactie per email tegemoet via een berichtje aan penningmeester@stichting-sol.nl.