Orgelreis

Zes-daagse busreis Sauerland (D)

Van 1 t/m 6 oktober organiseert de SOL een meerdaagse orgelreis naar Duitsland, met als standplaats Bielefeld.

Het reisprogramma ziet er –onder voorbehoud van eventuele wijzigingen- als volgt uit:

zondag vertrek Maastricht om 9.00 uur; Urmond 9.30 uur, bezoek aan Essen-Werden Evang Kirche, Alten-Bochum Evang. Lukaskirche;
maandag bezoek aan Minden St. Martini, Melle St. Matthäus en St. Petri,  bezoek aan Bielefeld;
dinsdag bezoek aan Detmold Erlöserkirche en Lemgo St. Marien, ’s middags zo mogelijk stadswandeling, dan wel vrije middag;
woensdag bezoek aan Marienfeld, Soest-Ostönnen, Soest St. Pauli en  Arnsberg-Oelinghausen Klosterkirche St. Petri;
donderdag bezoek aan Gehrden-Brakel, Borgentreich, Höxter St. Kiliani en Marienmünster Abteikirche;
vrijdag bezoek aan Bielefeld, Kirche St. Jodokus, Selm-Cappenberg Kirche St Johannes met nog nader te bepalen tussenstop, waarna thuisreis met geschatte aankomst in Urmond rond 19.00 uur en Maastricht rond 19.30 uur.

De kosten van de reis bedragen € 805,00 voor een eenpersoonskamer en € 725,00 per person voor een tweepersoonskamer. In de reissom zijn naast de busreis en de hotelkosten, de kosten van de concerten en maaltijden (exclusief drankjes) inbegrepen.

Mocht naar aanleiding van het vorenstaande uw interesse gewekt zijn voor deelname aan deze orgelreis, dan zien wij graag uw reactie per email of schriftelijk tegemoet via een berichtje via de Contact pagina of middels een berichtje aan het secretariaats-adres van de Stichting SOL.